Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс зворушливі архівні фото, показавши, як виглядала 10 років тому.

Так, артистка згадала їх зі старшою донькою Златою Мітчелл поїздку в Париж, показавши кілька знімків на тлі Ейфелевої вежі і навіть сидячи на асфальті столиці Франції.

Неозброєним поглядом помітно, як сильно змінилася Ольга з далекого 2011 року - зірка проміняла зручні джинси і облягаючі сукні на ніжні і елегантні вбрання в пастельних тонах, відростила довге світле волосся, вибрала для себе нюдовий макіяж.

instagram.com/stories/freimutolia/

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Виконавиця з особливим трепетом згадувала моменти, коли ще маленька Злата просилася в таксі, проте молода мама змушувала дівчинку якомога більше ходити пішки.

instagram.com/stories/freimutolia/

instagram.com/stories/freimutolia/

"Перебираю архівні фото, роздруковую і роблю альбоми, підписую, згадую деталі, наприклад, назву готелю, номер, і що вночі хтось ліз через наше вікно, переплутавши номери, як у одному іспанському готелі..."

instagram.com/stories/freimutolia/