Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка вирушила на довгоочікувані літні канікули з чоловіком Володимиром Дантесом, вибравши для відпустки спекотну Туреччину. Зіркова сім'я бачилася на відпочинку і зі своїми друзями - блогером Яном Гордієнком і його коханою.

tiktok.com/@nadyadorofeeva/

При цьому виконавиця вирішила зняти з Яном досить пікантний ролик, нібито намагаючись спокусити хлопця, який захоплено читав книгу. Надя приміряла лише міні-шорти лілового кольору і яскраво-помаранчевий топ від бікіні, розпустивши довге русяве волосся.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дорофєєва демонструвала струнку фігуру і влаштувала гарячі танці: співачка трясла сідницями на дивані і всіляко згиналася на камеру. Коли ж красуня зрозуміла, що не зможе протистояти книзі - просто вибила чтиво з рук, звертаючи на себе увагу таким чином.

@nadyadorofeeva

@yango 😂

♬ original sound - Davide Moccia

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.