Ведуча програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі та наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь підкорила мережу у новій сукні.
Олена-Крiстiна Лебідь має чимало прихильників. Саме тому дівчина досить активно веде свої соцмережі, де часто ділиться з підписниками цікавими подробицями з життя чи просто новими фото.

Олена-Крiстiна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, фото з instagram

Цього разу телеведуча опублікувала нове фото у дуже жіночній сукні лавандового кольору. На фото Олена-Крiстiна Лебідь позує на фоні зелених дерев та мило посміхається на камеру. Свій образ вона доповнила стильним босоніжками.

"Коли плаття вибирала Маман 🤪🤪🤪", - так іронічно підписала світлину Олена-Крiстiна Лебідь.

Користувачам мережі припало до душі нове фото телеведучої тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Дуже красиво! 🔥", "Найкраще дітям 😍", "Вам так йде цей колір. 😍❤️", "Прям дівчинка, мілашка 😍", "Принцеса 👸🏼", "А у мами є смак! 😍", "Христина лялечка 💖🤩 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь розповіла про дивні заняття з нареченим Павлом Розенком: "Вирує ураган". Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко дарма часу не гають

Також "Знай.ua" писав, Олена-Крістіна Лебідь розсмішила витівкою на відпочинку: "Алло, кавун на проводі"

Нагадаємо, Олена-Крiстiна Лебідь не витримала випробування вудкою Розенко і впала на землю: "Не спати..."