Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила серію спокусливих знімків з канікул в сонячній Греції, де сім'я відпочивала ще в кінці липня.

Так, зірка приміряла блискуче міні-бікіні срібного кольору і накидку-сіточку, сидячи на тлі блакитної води і золотого піску. Дівчина покрасувалася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а пляжний образ доповнила нюдовим макіяжем і зачіскою з довгим розпущеним волоссям.

При цьому Лілія жартівливо зазначила, що може дозволити собі таку пікантну фотосесію попри їх з Владом 5-річного сина Леона.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Сьогодні я русалка ☺️
Я створюю хвилі 🌊 🤣

#яжемать 😁 🤪 можу собі дозволити)

Яка подобається більше-1,2?😍

Навіть не уявляєте🤪 скільки у мене ще красивих фотографій з Греції, які нам зробила фотографиня... 📸😍👍♥️"

Фолловери засипали Лілію компліментами, не стримався і Влад Яма: "Мяу!) Як в рік нашої зустрічі!. Один в один😍 🤗".