Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

12 серпня артистка давала масштабний концерт в Одесі, виконавши старі хіти і нові пісні під час яскравого шоу.

Так, знаменитість виставила серію яскравих кадрів, вирішивши показати, як готувалася до виступу, сидячи в гримерці і перевтілюючись за допомогою візажистів. Зірка приміряла джинсову спідницю-міді, а також білосніжний топ з відкритими плечима і глибоким декольте.

Виконавиця доповнила літній образ зачіскою з дрібними кучерями, а також макіяжем з акцентом на очах. При цьому Аліна запропонувала шанувальникам оцінити її оновлений стиль.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Як вам моя зачіска ?:)

І як вам мейк для концерту в Одесі, який мені зробила чудова @zolotaya_makeup ?😊

Шалено люблю нююююд🤗"

Фолловери не пройшли повз: "дуже красиво 😍 сама обожнюю нюд❤️", " Супер🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " гарно, але з прямим мені більше подобалося😉", " яка ж ти лялечка 😍 😍 дякую, за довіру. ❤ ️ ", "Ангел!!! 🙌🔥😍", "Зачіска супер - шикарні вії🔥🔥🔥", "Капець, як можна бути такою...ніби принцеса з діснеївського мультфільму😍".