Учасник студії «Квартал 95» Олександр Пікалов запросив українців на прем'єру першого повнометражного анімаційного фільму «кварталу» під назвою «Гулівер повертається».

Заклик актор розмістив у себе в Instagram.

"Сьогодні стартує Гулівер. Сходіть, начебто нічо», - написав Пікалов.

Олександр Пікалов, instagram.com/kvartal95official
Олександр Пікалов, instagram.com/kvartal95official

"Гулівер повертається" - повнометражний тривимірний анімаційний фільм. Це Фентезі, створене російським режисером Іллею Максимовим. Стрічка знята спільно представниками Кіпру та України. Фільм створений кіпрською студією Gulliver films та українською 95 animation studio.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

В основі сюжету роман» Подорожі Гуллівера " Джонатана Свіфта. У світі прем'єра стрічки пройшла 18 червня. Її вперше показали в рамках Шанхайського міжнародного кінофестивалю.

За сюжетом, мандрівника Гуллівера звуть повернутися в Ліліпутію, яка раніше була їм врятована від флоту сусіднього Блефуску. Герою належить ще раз захистити жителів цієї країни. Через зміни в настроях місцевих жителів, король віддає наказ стратити Гуллівера. Тим часом армада Блефуску підготувалася до підступного реваншу.

Оригінальну англомовну версію мультфільму озвучили в Нью-Йорку. Фільм дубльований на українській студії Le Doyen. В українській озвучці брали участь Володимир Дантес, Євген Кошовий, Надія Дорофєєва, Олександр Пікалов, Станіслав Боклан, за твердженням продюсера фільму Олега Ходачука, картина обійшлася в 10 мільйонів доларів.

Олександр Пікалов, фото: Instagram
Олександр Пікалов, фото: Instagram

Над створенням фільму працювали 30 зарубіжних фахівців і 35 українських аніматорів. Раніше режисер мультфільму вже зняв блокбастери» Добриня Микитович і Змій Горинич «і»Карлик Ніс".

Нагадаємо, що Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події

Як повідомляв портал " Знай.ІА", "Квартал 95" показав, як анімував Пікалова

Також " Знай.ІА " писав, що Олександр Пікалов "захотів" стригти бороди замість роботи в "кварталі 95"