Настя Каменських вдарила свою танцівницю перед натовпом глядачів: "що ти лізеш під руку"

Настя Каменських розповіла про НП, яка сталася на концерті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

"Друзі, у нас таке сталося на концерті. Я випадково.. Точніше не так. Я дуже мотиляла своїми руками з мікрофоном, а Ксюша, моя Сюся, нахилилася подати мені воду і я як довбанула її..." - ділиться дружина Олексія Потапенка.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Рецепт смачної наливки з горобини: використовуйте мінімум інгредієнтів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наливка-дуже корисний продукт, який легко можна приготувати самому. Даний алкогольний напій є прикрасою для столу. Лікер дуже швидко і легко готується, а також радує своїм смаком.

З наливкою ви можете сходити в гості або зустріти їх своїх близьких у себе. Також наливка з горобини може бути оригінальним міцним напоєм на святковому столі. При цьому для приготування алкоголю потрібна мінімальна кількість складових.

Наливка. Фото: Гастроном
Наливка. Фото: Гастроном
Наливка. Фото: Гастроном

Отримувати пенсію в 60 років: в ПФУ назвали категорії українців, які можуть претендувати на соцвиплату раніше

Деякі категорії українців можуть отримати пенсії набагато раніше, ніж інші. Відповідно до закону України" Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", існують категорії українців, які мають право отримати пенсію за вислугу років.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський зустрівся з Ангелою Меркель: обговорили Донбас, "Північний потік-2", " Північний потік-19

Сьогодні, 22 серпня, відбулася зустріч Володимира Зеленського з канцлером ФРН Ангелою Меркель. Лідери двох держав в першу чергу ситуацію на Донбасі, а також говорили про різні теми.

Зокрема, Володимир Зеленський обговорив ситуацію в Афганістані, Північному потоці-2, реформах на території нашої країни.

Так, Меркель повідомила, що не займається питаннями поставок озброєння.

Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда
Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда
Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда

У" Приватбанку " вимагають по 100 гривень за безкоштовну довідку, українець ледь не попався

Клієнт був спантеличений величезною сумою, яку вимагають сплатити у відділенні за формування звичайної довідки за картковими реквізитами. Громадянин України дізнався, що за довідку вимагають 100 гривень.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа