Шоумен Максим Галкін показав фокус, в якому, завдяки кільком рухам рук його спортивний костюм перетворився на стародавнє вбрання.

Розіграш гуморист опублікував у своєму Instagram.

Весь перформенс триває всього кілька хвилин і прикрашений запальною музикою. У коментарях шанувальники відзначили, що, на їхню думку, саме в такому вигляді і слід розгулювати по замку. Також Передплатники відзначили, що у шоумена дитинство б'є ключем.

Алла Пугачова і Максим Галкін, instagram.com/alla_orfey
Алла Пугачова і Максим Галкін, instagram.com/alla_orfey

Зараз Максим Галкін живе в замку в селі Грязь. За словами гумориста, це житло він побудував сам. Разом з ним там проживає Алла Пугачова. Виконавиця вже рідко з'являється на сцені, проте любить влаштовувати посиденьки зі знайомими і друзями. Артистка приділяє багато часу лізі і Гаррі – дітям двійнятам.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зараз малюки готуються відправиться до другого класу. Поки вони насолоджуються літніми днями. Малюки часом самостійно займаються домашніми справами. Вони навіть збирають овочі та фрукти на городі.

Нещодавно Максим Галкін влаштував з Гаррі гру у футбол. Знімком цього змагання він поділився з шанувальниками в соціальних мережах. Гаррі обожнює лагодити і майструвати своїми руками різні речі. Його сестра танцює і грає на піаніно. Останньому вона навчилася у мами. Максим Галкін нещодавно поділився і знімками зі своєю дочкою. Ліза вирішила влаштувати виставу, щоб порадувати тата. Вона одягла червону футболку. Її волосся зібрали в два хвостика. Вона сиділа за піаніно. Дівчинка награвала різні мелодії. Оскільки піаніно було цифровим, воно могло грати самостійно. Саме цим фокусом дочка і спробувала здивувати батька.

Нагадавши, Алла Пугачова показала свої перші зморшки в 72-річному віці

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Аллу Пугачову і Максима Галкіна налякала дика пума

Також " Знай.ІА " писав, Філіп Кіркоров ніжно звернувся до Софії Ротару