Співачка Ані Лорак виконала композицію Діми Білана на його дні народження.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Вчора було чудове свято, присвячене творчості Діми Білана. Мені пощастило виконати неймовірну пісню» Стань для мене", яка цього разу звучала по-особливому зворушливо. Вітаю", - написала Лорак.

Раніше стало відомо, що Ані Лорак побувала на російській «Новій хвилі» разом з Ротару, Лободою і MARUV. Відкриття музичного фестивалю пройшло в Сочі після дворічної перерви. Туди приїхали українські знаменитості і зірки шоу-бізнесу з Росії. Відкриття пройшло 19 серпня. Головними зірками на ньому стали українська виконавиця MARUV і Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кіркоров заспівав разом з українкою в яскравому і блискучому костюмі. Філіп Бедросович одягнувся під час виступу у вінок і золотисту туніку. MARUV була в панчохах, корсеті і на підборах. На червоній доріжці Кіркоров від моди теж не відстав. Він був у речах від іменитих брендів. Артист доповнив рвані білі джинси зеленою сорочкою. На ній красувався фірмовий принт Louis Vuitton.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ще один поціновувач піджаків зі стразами Микола Басков не пропустив Захід. "Нову хвилю", ймовірно, ці зірки зможуть відвідувати в будь-якому віці. За традицією фестивалю його проведуть Андрій Малахов і Лера Кудрявцева. Ані Лорак також виступить на»Новій хвилі".

Світлана Лобода прибула в Сочі на приватному літаку. Вона зайняла місце серед членів журі на цьому фестивалі. Голова журі-Ігор Крутой. Цей композитор і продюсер прибув на захід з дружиною Ольгою.

Нагадавши, Автор хіта» Охорона, скасування " Джеррі Хейл стежить за студентами та школярами в парку

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Анні Лорак провела прекрасний вечір на російському концерті

Також " Знай.ІА " писав, що Ані Лорак остаточно повернулася до України, заявивши про це в Росії