На сторінці в Instagram відомої української гумористки, актриси і зірки "Дизель Студіо" Вікторії Булітко з'явилася нова публікація. Цього разу вона вирішила поміркувати про дружбу між чоловіком і жінкою.

"Вірите в дружбу між чоловіком і жінкою? Я вірю! Глибоко впевнена, що дружити з людьми можна незалежно від їх статі. У мене величезна кількість друзів-чоловіків, і мені здається, що вони зі мною теж дружать. Можливо, я не ділюся якимись відвертими жіночими речами з ними, але як друзі за інтересами або по роботі ми знаходимо спільну мову. У це число не входять ті чоловіки, яким я подобаюся як жінка, але з індивідуальних причин ми не можемо бути разом», - розповіла вона, супроводивши розповідь яскравими фото в облягаючому червоній сукні з атласу.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вввооооуууу ... вооооууу ... Ось це вогонь", "Пісня" леді ін Ред " випадково не про Вас заспівана?", "Sexy", "Віка, просто вулкан! Вибух наднової!", - захоплюються фанати Булітко.

"Так, безсумнівно існує ця дружба", "Вірю. Є друг чоловік, можу обговорювати будь-які теми навіть простіше ніж з дівчатами», "Дружба між чоловіком і жінкою - це відносини на межі, головне не бухати», «Не вірю на жаль, або на щастя. Рано чи пізно все одно з'ясується, що хтось когось хотів», «звичайно вірю, особливо, якщо чоловік постарше тебе років так на 65. Ось тоді реально будуть загальні теми: черги в лікарнях, радикуліт, катаракта...",- жартують інші.

"Дружба, як і любов буває різна... Буває любов до мами, буває до сина, буває до жінки... і вона різна, так і дружба... і не варто налагоджувати шаблони», «Дружба між жінкою і чоловіком може бути. Але одночасно з друзями чоловіками можуть з'явитися недруги жінки. Ви Така няшка в червоному, що все може бути. Але нехай будуть одні друзі і шанувальники», - діляться спостереженнями шанувальники зірки.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" на відпочинку затьмарила Полякову стрункими ніжками: "у кого більше?"

Як повідомляв Знай.uа, Дизель-шоу після скандалу про расизм показали, що таке справжня дружба: "співати в караоке гірше".

Також Знай.ua писав Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко затягла колегу в ліжко: "немає сил приховувати..."