Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості _fantina з'явилися зворушливі знімки Тіни з виконавцем Микитою Ломакіним - пара інтригує спільним дуетом, композицією "Невірний".

Так, артистка радісно посміхалася поруч з учасником її команди на шоу "Голос країни", тримаючи в руках букет квітів. На відео в каруселі зірка грайливо поклала свою голову на коліна до Микити, наспівуючи їх трек.

Варто відзначити, що Тіні Кароль не перший рік приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, а тому думки шанувальників розділилися - одні назвали 23-річного Ломакіна юною копією Дана, інші ж порівняли новоспечений дует з мамою і сином.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Тіночка і @nikitalomakinofficial ❤🔥"

Фолловери не пройшли повз: "Мама і син❤️", " особливо на фото-ну мама з сином. Ну правда. Ніяких інших думок не виникає. Це так мило, але забавно, враховуючи дуетну пісню)", " це буде НікіТіна😂 😍❤️", "мама і син ахахахха😍", "різниця у віці не помітна❤️".