Колишня дружина відомого українського продюсера і репера Потапа і мати їхнього спільного сина, Ірина Горова, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

"Стоп кадри щастя. Переглядаєш фотографії, видаляєш невдалі, ставиш сердечко і відправляєш в «Вибране» ті, які найдорожчі або улюблені. Так і в житті, потрібно лайкати, запам'ятовувати і зберігати моменти, які найбільше хочеться зберегти в серці. Тоді життя і спогади будуть виткані, як стрічка Instagram, з важливих і красивих моментів, а все погане буде тьмяніти і забуватися», - написала Горова під серією знімків з відпочинку.

"Відмінні фотки! Теж хотіла в Грецію поїхати, але плани змінилися. Сподіваюся побувати там на островах і в Афінах пізніше", "Красиво як хтось тебе сфоткав", - захоплюються знімками фанати.

На іншому фото вона показала свого підрослого сина, коли він співав на відпочинку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Як вам хлопчина? Нікого не нагадує?", - запитала вона, публікуючи фото сина від Потапа з мікрофоном в руках.

Скрін, Instagram Горова
Скрін, Instagram Горова

"Копія тата", "Някої копії не бачу. Він сам по собі гарненький хлопчик. Папа. Мама. Це ваша дитина і завжди буде і татовим, і маминим», "Який же класний у Вас син!», - пишуть в коментарях читачі сторінки.