Пастор християнської церкви Замбії загинув після того, як попросив себе поховати живцем.

22-річний Джеймс Сакара хотів воскреснути як Ісус Христос, передає портал odditycentral. Пастору церкви в місті Чідіза вдалося переконати свою паству, що він дійсно може повернутися до життя через три дні.

Він якимось чином змусив трьох членів своєї церкви допомогти йому, викопавши неглибоку могилу, зв'язавши йому руки і поховавши живцем. Однак фанатичність молодого чоловіка не врятувала його від загибелі.

Побачивши неживе тіло свого лідера, деякі члени церкви спробували виконати серію "духовних вправ", щоб воскресити його, але безуспішно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як ви можете собі уявити, більшість членів громади Сакари не хотіли дозволити йому довести до кінця свій дурний трюк, не кажучи вже про те, щоб допомогти йому, але врешті-решт, троє чоловіків погодилися допомогти пастору з похоронами. Двоє з них в даний час розшукуються поліцією.

Чоловік був відомим практиком народної медицини і знавцем Біблії. Напередодні свого поховання він процитував слова Святого Письма.

Раніше повідомляли, "На частини б розірвала": українці повстали проти шкуродерства в Харкові, били поні серед білого дня.

Як повідомляв Знай.иа, у Києві шкуродери закопали п'ятьох новонароджених кошенят: "одне задихнулося".

Знай.иа писав, підлітка в горах вкусила змія, довелося викликати рятувальників: так і не дістався на вершину.