Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

А нещодавно колишня дружина знаменитості, продюсерка Ірина Горова виставила зворушливе відео, присвячене святу з нагоди 30-річчя Незалежності України 24 серпня.

Так, артистка показала архіви, нагадавши, як виглядали Потап, Надя Дорофєєва, Позитив, Мішель Андраде на початку своєї кар'єри - коли давали інтерв'ю і виступали на перших концертах.

Зірка зазначила, що завжди надихається природою Батьківщини, нашою історичною спадщиною, потенціалом і людьми, які роблять Україну кращою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"З Днем народження, рідна Україно! 💙💛

Я надихаюсь нашою неймовірною природою, спадщиною, неосяжним потенціалом та жагою до змін людей, які створюють сучасну історію країни.

Це все дає мені бажання рости та розвиватись саме тут – створювати локальний продукт і популяризувати його на міжнародному рівні 🌍

Ми з @mozgi_group щодня працюємо над тим, щоб українські таланти ставали всесвітньо відомими. Ми задаємо тренди й створюємо проєкти, які рухають креативну індустрію країни вперед.

Ми пройшли непростий шлях. Тепер придбаний досвід надає нам, представникам сфери, яка знаходиться на перетині мистецтва, бізнесу та технології, можливість бути двигунами економічних та соціальних інновацій.

Кожен з нас створює епізоди нових історій.
Кожен творить історію незалежної України!🇺🇦🙏🏻"

instagram.com/gorovaya_irina/

instagram.com/gorovaya_irina/