На сторінці в Instagram відомої української гумористки, актриси і зірки "Дизель Студіо" Вікторії Булітко з'явилася нова святкова публікація. Цього разу вона вирішила привітати українців із Днем Незалежності.

«Люблю тебе, моя Україно! Добра, світла, ніжна, розумна, красива, заможна. Ти дійсно Незалежна, незважаючи на те, що твої вороги намагаються зламати тебе та облаяти. Не зважай на них увагу, вони просто тобі заздрять. Ти маєш найсильніших, найкрасивіших, найталановитіших людей, і вони всі з тобою і тілом, і серцем, і душею. Ти - найкраща в світі Країна! Щастя тобі, Наша Матінко», - підписала вона знімок, на якому вона та її колеги з «Дизель шоу» сидять на сцені, вдягнені у національні костюми.

По центру сидить нині покійна акторка Марина Поплавська, яка стала жертвою жахливої ДТП 20 жовтня 2018 року.

Марина, так само, як і Булітко – в народному костюмі та з віночком на голові.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Як ми за нею сумуємо!», «Вікуся, зі святом !!! Миру, сонячного неба , любові! З Днем Незалежності! Нехай все буде добре!!!», «Які дівчата!», «Красуні!», «Зі святом тебе, Вікулька!! Добра, Миру, Щастя, Світлого неба над головою З днем ​​Незалежності!!!», - бажають у коментарях фанати Булітко.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" на відпочинку затьмарила Полякову стрункими ніжками: "у кого більше?"

Як повідомляв Знай.uа, Дизель-шоу після скандалу про расизм показали, що таке справжня дружба: "співати в караоке гірше".

Також Знай.ua писав Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко затягла колегу в ліжко: "немає сил приховувати..."