Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

24 серпня знаменитість зворушливо привітала українців з 30-річчям Незалежності, виставивши серію кадрів зі свіжої фотосесії.

Так, артистка, яка останнім часом кардинально змінила образ, з'явилася перед камерою в елегантному вбранні і навіть з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах. Зірка приміряла довгу білосніжну сукню з відкритими плечима і глибоким декольте, суцільно усипану намистинами, доповнивши образ аксесуарами у вигляді масивних сережок і браслета.

Виконавиця нагадала аудиторії, на яких концертах можна буде побачити її виступи - Тіна з'явиться на концерті ТСН до Дня Незалежності, а також на Головному концерті року на телеканалі 1+1. Крім цього, Кароль заспіває дуетом з італійським співаком Андреа Бочеллі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"З Днем Народження, Україно!

Дивимося концерти та святкуємо разом!

20:55- Концерт ТСН до Дня Незалежності. 30 років на @1plus1_ua

23:20- Головний концерт року до Дня Незалежності Країни на 1+1.

Також спостерiгайте за сторiз,
буду спiвати в дуетi з @andreabocelliofficial"

instagram.com/tina_karol/

instagram.com/tina_karol/