Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia (Ярослава Притула) частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Знаменитість вирішила креативно привітати шанувальників з Днем Незалежності України 24 серпня, підготувавши для аудиторії трепетний сюрприз.

Так, артистка видала, що нещодавно їй на пошту прийшов лист від звукорежисера Юрія Ніколайчука з Коломиї, який вирішив подарувати зірці ремікс її композиції "Моя земля". Чоловік зізнався, що зараз залишилося мало таких красивих пісень про Україну, як у виконавиці, а тому він вирішив зробити трек більш сучасним, щоб зацікавити молоде покоління.

Сама ж Ярослава представила пісню, позуючи в білосніжній вишиванці і з яскраво-синім намистом на шиї.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"SLAVIA - Моя земля

З Днем Незалежності, Моя земля! Дякую за твою красу, Україно 🌊🌊🌞🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Одного дня на пошту прийшов лист:
«Славця, вітаю! Це для Вас сюрприз) Ми не знайомі, але я давно слідкую за вашою творчістю!

Мене звати Юрій Николайчук)

Я працюю звукорежисером на місцевому радіо й ТБ в мальовничому місті Коломия) А також займаюсь аранжуванням, записом та зведенням.

Зараз дуже мало таких гарних пісень про Україну, як Ваша! А якщо трішки осучаснити, то й сучасній молоді вона буде до душі!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.