Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

24 серпня знаменитість і її чоловік Віталій Борисюк трепетно привітали українців з Днем Незалежності, виставивши серію кадрів зі зйомок проєкту для телеканалу "Україна".

Так, зіркова пара позувала в білосніжних вишиванках, а Ольга доповнила ніжний образ намистом бірюзового кольору. Крім цього, артистка зробила кілька спільних фото з акторкою Людмилою Ардельян і співачкою Ярославою Руденко.

Сумська зворушливо зізналася, що вірить у краще майбутнє для своєї Батьківщини, бажає миру і процвітання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Рідненька Україно ,зі святом тебе!❤️

З 30-річчям!

Віримо всім серцем в найкраще!

Миру і розквіту!💛💙"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "Найгарніші українські жінки, хтоб, що, неговорив.", "Дуже красива сукня у Ольги. З Днем Незалежності!👏 👏 👏 ", "Ольга ви завжди красива і прекрасна !!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Красива🔥талановита🔥 👏"," зі Святому! 🇺 🇦Україна пишається, що в нас є такі дуже талановиті актори як Ви❤️", " гарна пара!".