Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість показала, як проводить останні спекотні дні літа, охолоджуючись під душем на території власних світлих апартаментів.

Так, красуня приміряла міні-бікіні білого кольору, розпустивши довге світле волосся. Дівчина насолоджувалася прохолодною водою серед зелених рослин, а також не упустила можливості продемонструвати форми з усіх пікантних ракурсів.

Лейсі покрасувалася і пишними сідницями, і тонкою талією, і навіть блиснула пірсингом в пупку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

instagram.com/lacikaysomers/

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.