Вєрка Сердючка - яскравий сценічний образ, який придумав і створив український артист Андрій Данилко в 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажа Вєркою, з 2016 року він є наставником і суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а також, постійним членом журі музичного конкурсу "Євробачення. Національний відбір".

24 серпня вся країна відзначає 30-річчя Незалежності України, і на честь загальнонародного свята влада держави влаштувала шикарні святкування для всіх українців: фестивалі, урочисті концерти, військові паради з вражаючою технікою, велопробіги, спортивні чемпіонати, масовий заплив, культурно-освітній марафон, виставки та інтерактивні заходи.

Як відомо, Вєрка Сердючка увірветься на сцену грандіозного шоу "З Днем народження, Україно!" і порадує українців своїми запальними хітами в ефірі телеканалу "Україна" 24 серпня, о 17:40. На велику сцену артистка традиційно вийде з мамою і своїм бендом, щоб влаштувати справжній фурор і нагадати, чим вона підкорила мільйонну аудиторію кілька років тому.

"З Днем Незалежності 🇺 🇦 🇺 🇦 🇺 🇦 (на фото: мудрість, майбутнє та вічність 🎇😘🥂)" - написала народна артистка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Володимир Зеленський з гумором привітав українців з Днем Незалежності: "Без чарочки наливки не такий святковий"

Як повідомляв Знай.uа, українські прапори замайоріли у різних куточках світу до Дня Незалежності: як земляки вітають зі святом

Також портал Знай.uа писав, що Google привітав Україну з Днем Незалежності святковим дудлом з козацькою чайкою - "Подорож до свободи"