Володимир Зеленський потролив Януковича на виступі до Дня Незалежності: "Донеччина подарувала нам..."

У своїй вітальній промові Володимир Зеленський згадав про всі президії України та їхні рідні міста. Однак говорячи про Донецьк президент не згадав про Віктора Януковича.

"Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина - другого. Сумщина - третього. Донеччина ... подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку", - сказав Володимир Зеленський.

Після цих слів президента серед присутніх пролунали сміх і гучні оплески за те, що він не згадав про четвертого Президента України Віктора Януковича, який втік з країни в 2014 році.

Володимир Зеленський, фото з instagram
Володимир Зеленський, фото з instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чи стала Україна багатшою за 30 років незалежності: що ми могли дозволити собі в 1991 році і зараз

Середня зарплата в Україні в 1990 році становила 249 рублів, Перша середня зарплата в національній валюті - 125,23 грн в 1996 році, а в червні 2021 року – 14 тисяч 313 грн.

У 1999 році на продукти харчування сім'ї витрачали 64,2% сукупних витрат, а на непродовольчі товари і послуги - тільки 29,5%. У 2020 році ці цифри змінилися відповідно - 48,1% і 39,8%.

Курс долара: у 1991 році офіційний курс долара - 0,6 руб. за 1 долар, на «чорному ринку» - 25-30 руб. На один долар можна було купити 62 кг картоплі (зараз 2 кг), або 11 кілограмів м'яса (зараз 240 г), або 7,5 кілограмів масла (зараз 115 г).

Скрін, "Мінфін"
Скрін, "Мінфін"

Чоловіки заради нового ролика в TikTok вбили кенгуру, і приготували з нього страву: виявилося, це заборонено законом

Двоє людей були заарештовані саудівською владою за публікацію відео в Інтернеті, на якому вони вбивали кенгуру, а потім готували його. Не так давно вони опублікували ще один ролик, де розповідали, яким може бути смачним і корисним м'ясо кенгуру.

Представник Центру додав, що кенгуру не входить до списку дозволених тварин, яких дозволено вбивати. Зараз ведуться консультації з Міністерством внутрішніх справ стосовно юридичних дій. Вони закликають громадян дотримуватися закону, і не повторювати подібне надалі.

Кенгуру, фото: скріншот з відео
Кенгуру, фото: скріншот з відео

У колишнього нардепа Олега Царьова померла донька: "Не зміг захистити"

Колишній народний депутат українського парламенту від фракції "Партія регіонів" Олег Царьов нещодавно повідомив про смерть своєї 17-річної доньки Катерини. Судячи з фотографії, опублікованій ним, смерть сталася 15 липня 2021 року.

Причини смерті доньки Олег Царьов не озвучив. У 2014 році "ідеолог Новоросії" втік з України в РФ. Його дочка якийсь час проживала в окупованому Криму.

Публікація Олега Царьова, скріншот: Facebook
Публікація Олега Царьова, скріншот: Facebook

Ольга Сумська та Віталій Борисюк зачарували патріотичними вишиванками: "Ідеальна пара"

24 серпня знаменитість і її чоловік Віталій Борисюк трепетно привітали українців з Днем Незалежності, виставивши серію кадрів зі зйомок проекту для телеканалу "Україна". Зіркова пара позувала в білосніжних вишиванках, а Ольга доповнила ніжний образ намистом бірюзового кольору.

Сумська зворушливо зізналася, що вірить у краще майбутнє для своєї Батьківщини, бажає миру і процвітання.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/