Відома українська співачка та кума Дзідзьо Оля Цибульська привітала українців з Днем Незалежності.
Співачка та телеведуча Оля Цибульська любить тішити своїх численних фанатів. Тому на своїй сторінці в Instagram досить часто ділиться новими світлинами чи просто цікавими моментами з життя.
Цього разу Оля Цибульська разом з сином Нестором вирішила привітати українців з Днем Незалежності. При цьому вона відмітила, що дуже любить свою країну та бажає їй тільки найкращого.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

При цьому артистка зізналася, що її маленький син вперше поїхав з нею на гастролі, тому 30-річчя Дня Незалежності вони святкують разом у Каневі.
"З Днем Народження, Кицька! 🇺🇦♥️ Любимо тебе дуже. Святкуємо в Каневі, Нестор вперше приїхав зі мною на гастролі", - зазначила Оля Цибульська.
Також Цибульська поділилася новим фото з сином. На світлині співачка позує мило посміхаючись на камеру. Син зірки сидить позаду неї та тримає велетенський прапор України.

Як повідомляв Знай.uа, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо. 6-річний хлопчик пританцьовує і стрибає на батьківському ліжку,

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко". У підписі до відео Оля жартівливо заявила, що це те саме ліжко, через яке потрапляють в шоу-бізнес, щоб домогтися успіху.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще