Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати свою багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Ані Лорак розмістила пост, в якому приєдналася до народних привітань до Дня Незалежності України. На фото співачка позує з українським вінком на голові - найдавнішим символом країни. Невід'ємним атрибутом дівоцтва з давніх часів на території України є вінок. Для українців в цілому вінок має своє особливе значення, до нього ставилися з повагою і великою увагою.

"З Днем народження, Україна 💙💛", - написала Ані Лорак.

Користувачі соцмережі захопилися українським образом співачки і з радістю приєдналися до привітань.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що артистка народилася в Чернівецькій області, в невеликому місті Кіцмань. Через довгі роки життя в Україні, вона вирішила влаштувати своє життя в Росії, і там же продовжити свій творчий шлях. Нещодавно Ані Лорак повернулася на батьківщину, після 7-ми років розлуки, і встигла лише заявити про своє повернення на концертах в українських містах, але знову поїхала в Росії.

Нагадаємо, Ані Лорак не залишила шансів Світлані Лободі в боротьбі за "золото": так виглядає битва титанів

Як повідомляв Знай.uа,Ані Лорак остаточно повернулася до України, заявивши про це в Росії: "Восени, вона особлива"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль в образі спокусливої вчительки показала, як правильно відкривати рот: від такої не страшно і двійку отримати