Наталія Могилевська нагадала кілька фактів про себе. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

24 серпня на честь Дня Незалежності співачка опублікувала пост, в якому розповіла про забуті факти її біографії.

По-перше, дідусь Наталії Могилевської був деканом української філології в університеті Тараса Шевченка. Викладач пропрацював більше двадцяти років на цій роботі і навчав Ніну Матвієнко та Євгена Рибчинського, які дякують йому за прищеплену любов до української мови.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

По-друге, в 1999 році співачка випустила перший 3D кліп в історії української музики і СНД, який був знятий на хіт «місяць».

Також відома українська співачка має звання Заслуженої артистки України, яке вона отримала в двадцять шість років. У 29 років вона стала Народною артисткою.

Наталія Могилевська також відкрила дев'ять шкіл талантів для того, щоб шукати обдарованих дітей, які люблять музику.

Минулого року вона презентувала нову версію українського кліпу, помінявши фразу " Ще не вмерла Україна ..."на" розквітає України і сила, і воля».

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".