Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала свіже відео на честь 30-річчя Незалежності України 24 серпня.

Так, артистка показала уривок з першої церемонії нагородження премії "Національна легенда України" 22 серпня в Маріїнському палаці в Києві, де Наталя виконала для поета-пісняра Юрія Рибчинського написані ним хіти "Тече вода" і "Сіла птаха".

Зірка вперше зізналася, що легендарний композитор став для неї другим батьком. Виконавиця трепетно згадала, як її тато, Олексій Могила, перед смертю попросив Юрія подбати про його доньку, а Рибчинський дотримав обіцянку і завжди був поруч.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Мало хто знає, що Юрій Рибчинський став для мене батьком

і моє серце сповнене вдячністю за його підтримку, тепло його сім‘ї, його неймовірний талант та легендарні пісні.

Дякую вам за такі неймовірні відгуки на цей виступ. Повірте мені, це все його геніальні пісні. За вашими проханнями публікую повну версію виступу. Зі святом!

Ps. Нагадую, що в сторіс проходить святкова гра.
Pss. Чекаю сьогодні всіх на стадіоні Олімпійський, на грандіозному шоу 💥"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".