Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила уривок свого виступу на сцені НСК "Олімпійський" під час грандіозного концерту, присвяченого 30-річчю Незалежності України.

Так, артистка виконала легендарний хіт композитора Юрія Рибчинського "Чарівна скрипка", з'явившись перед публікою в несподіваному образі. Зірка приміряла довгу білосніжну сукню і головний убір, суцільно розшитий пір'ям, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця поцікавилася, як її шанувальники поставилися до епатажного вбрання птахи, а також самого концерту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вчора на НСК «Олімпійський» було надзвичайно чарівно і зворушливо

Я мала честь співати одну зі знаковіших пісень за 30 років Незалежності - пісню «Чарівна скрипка» на слова Юрія Рибчинського.

Вперше вона прозвучала у виконанні вокально-інструментального ансамблю «Мрія» під керівництвом Ігоря Поклада."

Думки фоловерів розділилися: "стилістів час поміняти. Що це за костюм курки?! 🤔 ", "Якщо направду - не сподобалося виконання", " Супер,,, ти можеш все заспівати,,,,😍 😍", "не перестаю Вами захоплюватися👏 👏 👏"," голос шикарний. Душі в пісні не було .Не відчули її, не Ваше це ((".