Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками радісною новиною - виявляється, 25 серпня її молодшому синові Луці виповнилося 5 місяців.

Так, артистка на честь урочистостей виставила серію найбільш зворушливих фотографій і відео з малюком, показавши обличчя хлопчика. Зіркова мама побажала Луці рости здоровим і міцним, а також зазначила, що все ще не може намилуватися дитиною.

Варто відзначити, що Анастасія і її чоловік Олександр разом виховують трьох дітей: доньку Нанну, синів Гордія і Луку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"5 місяців!

Та це ж ціле життя!

Наш Лука! Неможливо надивиться на тебе❤️

Неможливо надихатися тобою і просто Ось серце розривається, коли розумієш, що ти у нас є!

Рости здоровим і міцним, наш малюк🙌

ми поруч, твої мама, тато, братик і сестричка😍"

Фолловери залишилися в захваті:" Мамина радість,Дай Бог Вам міцного здоров'я і благополуччя сімейного❤️😍", " Дай Бог міцного здоров'я малюкові ростіть на радість матусі, таткові, братику і сестричці️️", "Здоров'я, щастя, добра вам❤️🙌".