Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, вирішивши показати шанувальникам одні з найприємніших звуків.

Так, артистка відкривала газовану воду в жерстяній баночці, лопала захисну плівку, кидала у воду бомбочку для ванної, пестила кота разом з сином Мішею, пересипала кавові зерна, прикладала до вуха раковину, відкривала пляшку ігристого вина, наносила збиті вершки на печивко і хрустіла чіпсами.

Зірка була вражена тим, як змінився світ за останні кілька років - Регіна згадала, як користувалася жетоном в метро, а також ціни на булочки в шкільній їдальні.

Тепер же Тодоренко не уявляє, як можна обійтися без оплати банківською картою "в один клік".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Друзі, як же все - таки змінився світ 🌏!

Зовсім недавно я користувалася жетоном в метро, мама з татом по талонах отримували ковбасу і сир, а за 50 копійок можна було купити булочку в школі.

Ви зараз можете собі уявити, як жити без покупки за один клік?

Мало того, оплатити покупку можна, будучи на іншому краю світу😄!

Я ніколи не перестану дивуватися інноваціям!"