Зірковою гостею першого випуску талант-шоу «Співають всі!» на телеканалі "Україна" стала солістка колективу Go_a Катерина Павленко. Але погоджуючись приєднатися до "сотні " музичних експертів, вона і подумати не могла, в яку авантюру буде втягнута.

У прем'єрному епізоді грандіозного шоу "Співають всі!" глядачі познайомилися з талановитими учасниками, одним з яких став 28-річний Олександр Боратинець (BORA) з Волинської області. Тільки хлопець вийшов на сцену, як незаміжні експерти проекту почали цікавитися, чи одружений він, на що учасник показав відсутність кільця на безіменному пальці.

Катя Павленко, фото канал "Україна"
Катя Павленко, фото канал "Україна"

Для свого виступу Олександр вибрав пісню MONATIK "Кружит", проте йому не вдалося набрати достатньої кількості голосів, щоб позмагатися за право дійти до фіналу. Але радіоведучий Слава Дьомін зазначив, що учаснику не слід засмучуватися, адже він завоював серце Катерини Павленко, яка першою натиснула на кнопку. Так, за словами Дьоміна, на шоу склалася ідеальна пара, а зірковий капітан проекту Наталія Могилевська підлила масла у вогонь, додавши: "Я ще промовчу, що Катя мені на вушко сказала".

"Немає обручки? Який збіг, У мене теж!" - заявила Катерина Павленко в ефірі каналу "Україна". Після цих слів Діма Коляденко надів на голову Каті фату, а Ніна Матвієнко заспівала народну весільну пісню «Горіла сосна, палала». Учасник поцілував Катерину в щічку, і всією «сотнею» вони зіграли найзоряніше в країні весілля.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пізніше солістка групи Go_A прокоментувала своє "заміжжя" в бекстейджі Secret Show:

Катя Павленко, фото канал "Україна"
Катя Павленко, фото канал "Україна"

"Це було дуже несподівано і незаплановано. Так я собі весілля точно не уявляла. Якщо чесно, я його взагалі не уявляла, але те, що сталося сьогодні, це був придатний контент, - сказала Катерина Павленко, після чого ведучий бекстейджу Ваня Рассел поцікавився у зірки, чи часто їй доводиться робити перший крок у відносинах. – Іноді доводиться, але я натякаю в піснях. Я дуже горда - не піду перша, але натякнути можу".

Як повідомлялося раніше, розважальний проект за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій виходитиме це музичне шоу. Переможець проекту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться грандіозне шоу "Співають всі!" щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».