Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила відео з концерту, присвяченого 30-річчю Незалежності України.

Так, артистка виконала наживо свій хіт "Обіцяю" українською мовою, примірявши розкішну довгу сукню з глибоким декольте з кліпу "Красное вино".

Зірка покрасувалася стрункою фігурою, танцюючи на сцені, а її команда навіть влаштувала невелике шоу з водою. Сама ж Настя пообіцяла аудиторії і далі радувати її своєю творчістю, надихати і віддаватися на повну.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я обіцяю 🤍

І надалі радувати вас своєю творчістю. Віддаватись на повну на кожному виступі. Надихатись і надихати вас

А ви обов’язково пообіцяйте собі бути щасливими, насолоджуватись кожним днем, вірити у свої мрії і йти до них ✨

Люблю вас! Співаю для вас!"

Фолловери залишилися в захваті: "Неймовірно душевно, чуттєво, перейнялася до глибини душі❤️❤️❤️❤️", "Настя❤️Ти найкраща😍😍", "Красуня❤️", "Обожнюю ,коли ти співаєш українською ,ти шикарна🔥🔥🔥", "Дуже чуттєво і ніжно кохаю❤️❤️❤️".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.