Чотирикратна олімпійська чемпіонка, яка принесла Україні найбільшу кількість золотих медалей Яна Клочкова обурилася, що її не запросили на свято до Дня Незалежності України.

Про це спортсменка написала на своїй сторінці у соцмережі фейсбук.
Так, олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова образилася на організаторів святкування 30-річчя Незалежності України, бо вони не запросили її на урочистості. При цьому спортсменка наголосила, що її та її колег вже два роки поспіль нікуди не кличуть.

Яна Клочкова, фото з фейсбук
Яна Клочкова, фото з фейсбук

"Вважаю важливим у день 30-річчя незалежності України присутність олімпійських чемпіонів, спортсменів, які представляють країну на міжнародній арені. Завдяки яким підіймається прапор, лунає гімн України. Кожен раз мене запрошували на святкування... Протягом останніх двох років цього чомусь не відбувається. Може мої медалі й медалі багатьох інших спортсменів потьмяніли?", — написала зірка спорту у Facebook.

Яна Клочкова не розуміє, чому так відбувається, але впевнена — через таке ставлення країна втрачає чемпіонів, адже в Україні вони не відчувають себе потрібними.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський потролив Януковича на виступі до Дня Незалежності: "Донеччина подарувала нам...".

Також Знай повідомляв, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Верховна Рада затвердила новий Герб України: як виглядає патріотичний символ. Щойно відбулося історичне голосування Парламенту