Ніагарський водоспад освітять прапорами України. Акція підготовлена на День Незалежності України.

Один з найбільших водоспадів у світі, який розділяє кордон Канади і США, 24 серпня освітлять жовто-блакитними квітами. Акція підготовлена українським посольством в Канаді, повідомляє портал Українська правда.

Як повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, водоспад має символізувати українську незалежність.

Прапор України, скріншот із відео
Прапор України, скріншот із відео

Хочемо, щоб, дивлячись на цей прекрасний і потужний водоспад, кожен міг подумати про енергію і непереборну життєву силу української незалежності. Ми раді розділити цей великий день з нашими канадськими друзями!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім цього, в ряді міст України 24 серпня піднімуть прапори української держави. Зокрема такий Захід очікується в столиці Оттава, а також в Едмонтоні, Канора, Вінніпезі, Фредеріктоні, Кінгстоні.

Крім цього, квітами національного прапора буде освітлений міст Хай Левел в місті Емдіонтон, а в Фредеріктоні цими квітами буде освітлено будівлю мерії.

Раніше повідомляли, 15 000 у ЗСУ замість 30 000: Зеленському запропонували скоротити осінній призов в армію, чого хочуть українці. Відповідна петиція опублікована на сайті офісу президента України.

Також Знай.ІА писав, що Парламент готує масову" святкову " амністію ув'язнених до Дня Незалежності-деталі законопроекту.

Знай.иа писав, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.