Відома секс-символка, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість поділилася серією кадрів зі своєї подорожі в Лос-Анджелес, де гостювала у кращої подруги.

Так, красуня зробила кілька знімків в салоні кабріолета Mercedes-Benz R107, примірявши лише міні-бікіні оливкового кольору в полька-дот.

Дівчина позувала на водійському сидінні, ніжно посміхаючись на камеру і демонструючи пишні груди. Водночас Даніель поцікавилася у шанувальників, що б ті вибрали - її або автомобіль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці