Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантним кадром, позуючи лише в боді чорного кольору з глибоким декольте і прикриваючи груди руками.

Несподіваний образ артистка доповнила масивними срібними сережками, а також макіяжем з акцентом на очах. Так, зірка зізналася, що може похвалитися досить незвичайною суперздатністю - Анастасія завжди знаходиться в центрі скандалу.

Виконавиця згадала випадок на "Євробаченні 2009", коли виступила від Росії, конфлікти на шоу "Співають всі", а також свою нетривалу політичну кар'єру.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Мені здається, це моя суперздатність - завжди бути в центрі скандалу 💪 🦸

Сотня експертів на шоу "Співають всі", але, обговорюють і новини пишуть про мене😅

Євробачення було 11 років тому - досі згадують при кожному зручному випадку ☺ ️

я вже мовчу про моє політичне минуле, яке використовують всі, хто хоче мене вколоти.

Але, друзі, блін, я завжди говорила і буду говорити те, що думаю незалежно від обставин! Краще я промовчу, але, не зможу сказати брехню!

Це самоповага в першу чергу!"