Популярний актор, зірка "Кварталу 95" Степан Казанін поділився новим знімком з сімейного відпочинку зі своїми шанувальниками. Своє фото він розмістив на сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Калиспера-камасутра!!!",- підписав знімок актор. На фотографії він стоїть на борту яхти, а його дружина Наталія видерлася на спину чоловікові, і розставила в сторони руки і ноги. При цьому Казанін утримує дружину на спині за «п'яту точку».

Скрін, Instagram Казанін
Скрін, Instagram Казанін

Обидва вони, і Степан, і Наталя – одягнені в Схожі тільняшки, які відрізняються тільки за кольором. При цьому у Степана червона смужка, а у його дружини – Зелена.

Позаду відпочиваючих можна побачити острів Медузи-пара відпочиває в Сонячній Греції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, слово "каліспера", яке вжив актор, з грецької перекладається як "Добрий вечір!».

Степан і Наталія Казаніни, фото: Instagram
Степан і Наталія Казаніни, фото: Instagram

У коментарях парі бажають приємного відпочинку і веселого проведення часу.

"Гарного відпочинку і приємних вражень", "Молодці, добре вам відпочити!", "Так тримати, є ще порох в порохівницях!",- бажають фанати.

"Майже як у "Титаніку»", - жартують фанати.

Нагадавши , Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина. Замість звичних Худі і светрів він надів класичний костюм синього кольору.

Як повідомляв Знай.ua Юрій Ткач з "Квартал 95" ошелешив моторошною "травмою": "Дружина сковородою заїхала?"

Також Знай.ua писав, одружений Кошовий з "Кварталу 95" шльопнув Лару Фабіан: "Неприємний випадок"