Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала, як розслабляється у ванній кімнаті. Зірка позувала в одному з готелів під час гастролей, обмотавшись лише білосніжним широким рушником.

Виконавиця зібрала довге кучеряве волосся наверх в недбалий пучок і танцювала під ритмічну музику, розвернувшись до шанувальників спиною.

Каменських грайливо демонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також бронзову засмагу. В кінці ролика Настя раптово розвернулася до аудиторії обличчям, на яке нанесла маску.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

@nkofficial

🤣🤣🤣

♬ original sound - 🦦🦦

Фолловери не пройшли повз, проте в коментарях їх думки розділилися. Одних розсмішило відео співачки, інші ж зізналися, що не очікували побачити кумира з маскою на обличчі, а тому злегка злякалися.