Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка розіграла забавну сценку зі старшою донькою, 16-річною Машею. Зірка і її найрідніша дівчинка позували на балконі, примірявши вбрання чорного кольору і демонструючи неймовірну схожість. Виконавиця була без краплі макіяжу на обличчі, вражаючи натуральністю.

У ролику Маша нібито зізналася 37-річній мамі, що її однокласники в школі частенько називають Ольгу "мілфою" і поцікавилася, що означає дане слово. Полякова-старша, ледь стримуючи сміх, жартівливо заявила, що це - факт.

@polyakova_olya

@mashapolyakova1 моё ☀️

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
♬ original sound - not even emily

"- Мамо, мої друзі в школі назвали тебе мілфою, що це?

- Ну, сонечко, це факт!"

Варто відзначити, що популярне на просторах інтернету слово "MILF" є акронімом і розшифровується, як "mother I'd like to fuck", інакше "мама, з якою я б переспав". Вік такої жінки повинен бути достатній, щоб годитися в матері чоловікові, який заявляє про її привабливість.

tiktok.com/@polyakova_olya

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора