Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А 24 серпня, в День Незалежності України чоловік Катерини, Юрій Горбунов відсвяткував день народження - шоумену виповнився 51 рік.

На честь радісної події артист показав, як провів урочистість в колі найближчих друзів і сім'ї на території їх з коханою заміського будинку. Так, Юрій зробив кілька знімків біля дерев'яного фотофона з написом "Незалежні святкують з Юрою" і приміряв вишиванку смарагдового кольору, а Катерина тим часом одягалася в жовту сукню-вишиванку з квітковим принтом.

Подружжя зробило спільні кадри і з зірковими кумами, а за сумісництвом сусідами - Потапом і Настею Каменських. Також шоумен показав 4-річного сина Івана, який із захопленням спостерігав за виконавцями з бандурами в руках.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

instagram.com/gorbunovyuriy

Варто відзначити, що цього року Горбунов і Осадча ще раз стали батьками - в одному з приватних пологових будинків Києва у пари з'явився син, ім'я якого телеведучі поки не розголошують.

"Відсвяткували!!

Дякую всім вам!!

Люблю безмежно!!"