Відомий український співак, частий гість популярних розважальних шоу в якості судді та експерта, щасливий батько і любитель шикарних яхт Олександр Пономарьов продовжує радувати своїх шанувальників. Цього разу Олександр подарував фанатам велику порцію щастя у вигляді кліпу на композицію "Закоханий".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Неймовірна посмішка твоя, неймовірно радісний твій сміх, в твоїх очах всі океани і моря, Бог як художник довів в тобі свій кожен штрих. "Закоханий" (с) Вже на моєму YouTube. Посилання в шапці профілю", — написав Олександр.

Кадр з кліпу "Закоханий", скріншот: YouTube
Кадр з кліпу "Закоханий", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У новому кліпі можна побачити, що Олександр Пономарьов у своєму звичному стилі сидить за білим роялем і співає про кохання. Тут йому підіграє ціла оркестрова група в класичних нарядах. Вся атмосфера на фоні широких романських вікон дуже стильно переходить в камерний стиль.

Також варто нагадати нашим читачам, що Пономарьов на сцені вже дуже багато років, проте йому досі вдається дивувати своїх фанатів новими хітами. До того ж у своєму Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч осіб артист досить часто ділиться цікавими моментами з життя або просто новими фотографіями.

Нещодавно Пономарьов показав, як після тривалого відпочинку знову приступив до роботи. Незабаром в Києві у співака відбудеться сольний концерт, тому це вимагає особливої ретельної підготовки.

Раніше повідомляли, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою: "З роками тільки...".

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов разом з Русланою та Оленою Кравець відкрив нову точку на карті України: Катю Осадчу залишили вдома.

Знай.uа писав, Зеленський, Пономарьов і Беленюк привітали українців з Днем Прапора: "Тільки разом, тільки вгору!".