Відома українська співачка та кума Дзідзьо Оля Цибулська заговорила про відносини та зокрема, про шлюб.
Оля Цибульська має чимало шанувальників, тому досить часто тішить їх новими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram. Щоб бути ближчою зі своїми підписниками Цибульська вирішила дати відповіді на кілька питань від шанувальників.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

Так одна з прихильниць звернувся до Цибульської за порадою, адже їй зробив хлопець пропозицію руки та серця, але вона не знає, що робити, адже любить іншого.
Таке питання здивувало Олю Цибульську, адже вона вважає, що коли людину не любиш то навіть і думки не повинно бути про те, щоб виходити за нього заміж.

Скріншот stories Олі Цибульської
Скріншот stories Олі Цибульської

"Коли ми до чоловіків перестанемо ставитися, як до соцпакета? Як до страховки? Раз в житті випало, покликав заміж, ура, треба закрити всі свої потреби, всі свої фінансові штуки. А потім живемо у шлюбі і страждаємо, боже, вийшла заміж за некоханого", - зазначила вона.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська виставила своїх "кицьок" і замріялася про любов: "Все критично". Цибульська знайшла спосіб змусити українців полюбити Батьківщину

Як повідомляв Знай.uа, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо. 6-річний хлопчик пританцьовує і стрибає на батьківському ліжку,

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко". У підписі до відео Оля жартівливо заявила, що це те саме ліжко, через яке потрапляють в шоу-бізнес, щоб домогтися успіху.