Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився фото-колаж зі знаменитістю, на якому Настю порівняли з румунською співачкою INNA.

Так, схожість між артистками на знімках дійсно вражає: обидві виконавиці стрункі і активно стежать за фігурами, крім цього Каменських і INNA - кароокі красуні з темним кучерявим волоссям і бронзовою засмагою.

Примітно, що і INNA, і Настя є зірковими детективами шоу "Маска" української та румунської версій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Схожі? 😏

Днями співачка Інна @inna (2 фото) поділилася кадром, на якому її легко переплутати з детективом шоу МАСКА @maskaukrainetv NK @kamenskux.

А ви що скажете? 🤔"

Фолловери не повірили своїм очам: "Всмислі це не вона? 😲 ", "Да ладно це хіба не одна і та сама людина", " схожі тільки на цьому фото, зайшла на сторінку до Інни. Зовсім різні 😍", " Капець, я думав це дві Насті?😮 ", "Схожі дуже. Я була впевнена, що на обох фото Настя.", "Схожі👍".