Відома українська блогерка, а також дружина народного артиста Віктора Павлiка Катерина Репяхова показала, як чоловік няньчиться з маленьким сином.

Нові ролики зі своєю сім'єю дівчина показує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Вже тривалий час вона намагається розвивати свій блог, і виходить досить непогано.

За цей період часу на неї підписалося вже більше 83 тисяч користувачів.

Близько двох тижнів дівчина перебуває не вдома, а в Трускавці зі своєю мамою і маленьким сином Мішею. Туди вони вирушили щоб відпочити, і відзначити ювілей тещі Віктора Павлiка, який зовсім скоро.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Сам чоловік час від часу відвідує свою сім'ю, в перервах між концертами, яких останнім часом дуже багато.

В один з вечорів він приїхав знову, і подарував своїй дружині Катерині великий букет з червоних троянд. Пізніше дівчина поділилася фотографіями і роликами з цими ж квітами.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Крім того, незважаючи на забитий графік, Віктор Павлік не забуває проводити час і зі своїм маленьким сином, якому менше трьох місяців.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Катерині Репяховой навіть вдалося зняти як чоловік грає з їхнім сином. У коридорі готелю, де вони зараз відпочивають, народний артист з сином на руках почав танцювати.

Зовсім скоро Віктору Франковичу, як його називає дружина, доведеться знову відправитися на концерт, тому, поки є можливість, він якомога більше часу проводить з рідними.

Нагадаємо, Віктор Павлік "возз'єднався" з минулою сім'єю: поки Катя Репяхова сидить в декреті. Віктор Павлік розповів про цікаву зустріч

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає свого зятя: ким став у тещі Віктор Павлік. Катерина Репяхова зізналася, як її мама називає Віктора Павлика

Також Знай.ua писав, Віктор Павлiк розчулив кадрами з маленьким сином без Каті Репяхової: Татусь зі стажем.