Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поскаржилася на шквал критики від недоброзичливців, адресований її виступам на честь 30-річчя Незалежності України.

Так, артистка виставила відео з гримерки, де показала, як її готують до чергового виходу на сцену, роблячи завивку кучерів і доповнюючи образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Зірка розповіла, що коментатори критикували її попурі за те, що в репертуарі Ольги немає нічого нового, виступ на премії "Національна легенда України" з піснею "Віват, король", присвяченій Олегу Блохіну за виконання російською мовою.

Деякі шанувальники Ольги також залишилися незадоволені виконанням хіта композитора Юрія Рибчинського "Чарівна Скрипка" лише тому, що Полякова заспівала його не як Ніна Матвієнко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я завжди прислухаюся до думки моїх слухачів, але деяким ну ніяк не догодити 😂"

Фолловери не пройшли повз і почали підтримувати Полякову: "красуня!!!! А пісню на Олімпійському виконала бомбезно!!!!", "Я в захваті від цієї богині 😍як Україні пощастило, що такі таланти", "Оле, все у вас чудово! А незадоволених завжди буде купа) Не звертайте на це уваги) Ви молодець)".