Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

24 серпня знаменитість на честь 30-річчя Незалежності України взяла участь у благодійному концерті італійського співака Андреа Бочеллі "Голос моєї душі".

Так, артистка заспівала дуетом з тенором в Маріїнському парку, примірявши вечірню сукню жовтого кольору з глибоким декольте і доповнивши елегантний образ макіяжем з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах. Після виступу Кароль не змогла стримати сліз від радості і того факту, що заспівала на одній сцені із зоряною світового масштабу.

Помічниця, яка акуратно прибирала серветкою сльози виконавиці жартівливо зазначила, що у Тіни "відійшли води", маючи на увазі "воду" з очей.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Не змогла стримати сліз💔"

Фолловери почали підтримувати Кароль: "Так зворушливо.", "Я також... Дуже рада за Тіну❤️", "а що сталося то?", "це прекрасні позитивні емоціі...як Андреа Бочеллі пофортунило...👏❤️❤️😍😍😄😄", "Від щастя плакати це прекрасно .", "Це прекрасно!!! Я б теж не стримала сльози радості🤗 🤗 👋".