Земфіра зустрічає своє 45-річчя. Співачку привітала Рената Литвинова в соціальній мережі Instagram.

Відома російська співачка народилася 25 серпня 1976 року. Перший студійний альбом вона записала після переїзду зі своєї рідної Уфи в Москву. Дівчина тоді була солісткою групи з однойменною назвою. Згодом вона продовжила творчість як солістка.

З тих пір почалося сходження рок-співачки, яка увійшла в список найвпливовіших жінок Росії, а також стала однією з найвідоміших рок-виконавицею сучасності.

В її дискографію входить сім альбомів, останній під назвою Бордерлайн вийшов недавно в 2021 році. Також жінка протягом багатьох років перебуває у відносинах з російською актрисою Ренатою Литвиновою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Остання сьогодні привітала свою близьку людину в соціальній мережі Instagram. Вона опублікувала старе спільне фото. На ньому сама Рената постає в нетиповому для неї образі з коротким волоссям.

З Днем Народження, Земфіра! Посилання на плейлист в шапці профілю)
, - підписала знімок актриса.

Нагадаємо, що відома російська актриса, телеведуча і режисер Рената Литвинова в понеділок, 7 грудня, розповіла, що заразилася коронавірусною інфекцією під час зйомок.

Як повідомляв портал Знай.uа, одіозна російська співачка і автор пісень Земфіра заразилася коронавірусом. 44-річна співачка самостійно звернулася до лікарів.

Також Знай.uа писав, головні правила життя легендарної Земфіри: "все буде добре, а дату краще не уточнювати".