Маша Полякова оцінила майданчик поруч з офісом президента. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

26 серпня вона у сторіз вона опублікувала відеозапис, в якому продемонструвала як прогулюється поруч з офісом президента. Дівчину привернули уваги дитячі атракціони, які нещодавно були встановлені в урядовому кварталі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гляньте який майданчик зробили прямо на Адміністрації президента. Просто прикольненько
, - повідомила вона.

Зазначимо, що дані атракціони встановили вулиці Банковій на початку серпня. Вони оформлені в стилі картин відомої української та радянської художниці Марії Примаченко.

Це навіть стало приводом для скандалу, так як для деяких громадських діячів герой картини Примаченко Качур, під якого стилізували один з атракціонів, нагадав "півня в косоворотці.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з дочками скотилася з гори в кущі.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора.