Наталя Сумська запропонувала згадати молодість. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська актриса і телеведуча, народна артистка України Наталія Сумська, яка є рідною сестрою знаменитої "Роксолани" Ольги Сумської, не дуже активна користувачка соціальної мережі Instagram. Однак іноді вона радує свої 940 фоловерів цікавими фрагментами свого життя.

26 серпня вона опублікувала пост в сторіз соціальної мережі. На ньому показаний фрагмент відео з постановки в Національному драматичному театрі в 1991 року, режисером якого є Сергій Данченко. Постановка називається Біла ворона за твором Юрія Рибчинського. Наталя співає уривок з пісні. Жінка підписала дату даної постановки, а також додала український прапор.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відзначимо, що в театрі Івана Франка актриса пропрацювала з 1981 рік і взяла участь у двадцяти шести театральних постановках, останньою з яких є драма "Незрівнянна" 2016-ого року за твором Пітера Куілтера.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину