Зазвичай мало хто з зірок відверто говорить про свої пластичні операції. Таку інформацію звикли замовчувати, щоб ніхто не дізнався де саме "почаклував" пластичний хірург.
Ми розкажемо про знаменитостей, які звикли нічого не приховувати й розповідають навіть про хірургічні втручання. Серед таких і українська співака Слава Камінська, передає "Зірковий шлях".

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

У 2020 році Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію, адже впевнена, що проти жиру на певних ділянках спорт безсилий. Єдиний вихід - відкачати. Щодо інших хірургічних втручань, не приховує - збільшувала груди та змінювала форму носа.

"Вже 15 років мене все влаштовує, навіть дуже", - каже Слава.

Відома акторка Дженіфер Еністон у свої 52 акторка має розкішний вигляд. З операцій, які вона робила зірка називає лише дві. Та й ті заради здоров'я - у неї було викривлення носової перегородки. Тому у 2006 вона наважилася на перше хірургічне втручання, друге сталося через 12 років.

Дженіфер Еністон, фото: instagram.com/jenniferaniston
Дженіфер Еністон, фото: instagram.com/jenniferaniston

"Це найкраще рішення. Після операцій я почала спати, як немовля", - зізнається акторка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Анна Сєдокова також не приховує свої пластичні операції. Коли їй був 21 рік вона зробила ліпосакцію, пізніше зірка зізналася, що цьому посприяли комплекси. З часом її форми повернулися, але після наполегливої роботи над собою співачці далося відчути впевненість у собі.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Нагадаємо, "Така лапочка без операцій": як виглядали Світлана Лобода і Анна Седокова до і після пластики
Також "Знай" писав, Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани