Популярна співачка Світлана Лобода, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 9,4 мільйонів чоловік.

Виконавиця завжди стверджувала, що її зовнішність була подарована батьками, регулярними процедурами по догляду і тренуваннями. Світлана всіляко заперечує пластику, хоча пластичний хірург заявляє, що помітні сліди ринопластики і роботи над збільшенням губ, якщо зрівнювати з її минулими знімками.

Він також зазначає, що, найімовірніше, Лободі ще була проведена аугментація деяких зон обличчя.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

А ось Анна Седокова ніколи не приховувала пристрасті до втручань. Відомо, що виконавиця пару раз вдавалася до послуг пластичних хірургів, які вміло попрацювали над її губами, грудьми і носом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Седокова така лапочка і без операцій", "Ось хто хто, але Седокова могла б і не робити операцію", "Якщо операція робить людину щасливою, чому б і ні?", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

Актриса Лера Кудрявцева якось зізналася, що готова терпіти всілякі муки, щоб хоч трохи продовжити молодість, згадуючи лише косметичні процедури. Хоча видно результат пластичної хірургії - у неї змінилася форма носа, розмір грудей і овал обличчя. Фахівці також відзначають, що помітна контурна пластика, зникнення грудок Біша і збільшення губ.

Лера Кудрявцева, фото: Instagram
Лера Кудрявцева, фото: Instagram

Нагадаємо, Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Уперше"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Седокова приголомшила мережу "стріляниною" очима: "Як Людмила Гурченко в старості"

Знай.ua писав, вночі в палату до хворої телеведучої пробрався закривавлений усміхнений чоловік