Відомий український гуморист та зірка студії "Квартал 95" Олександр Пікалов здивував фанатів фото з танком.
Олександр Пікалов має чимало шанувальників, тому намагається активно ділитися з ними на своїй сторінці в Instagram новими фото або новинами з особистого та творчого життя.
Цього разу Олександр Пікалов вирішив зі своїми підписниками поділитися світлиною з танком. На фото актор усміхнено позує на фоні бойової машини.

Фото зі сторінки Олександра Пікалова
Фото зі сторінки Олександра Пікалова

"Додж Рам 2500 2006 року😂🤘🤘🤘", - так іронічно Олександр Пікалов підписав опубліковане фото.

Користувачам мережі припало до душі нове фото актора студії "Квартал 95", тому вони прийнялися залишати для нього десятки коментарів.

"Не битий, не крашений, пробіг тільки по Україні, один власник😂", "Скільки атмосфер в шинах? 😂😂😂", "Це правда додж?😮", "За скільки?", "Клас", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Пікалов з Квартал 95 пересів з байка на диво часів СРСР: "Покатаєш, красунчику?". Пікалов показав раритетне авто

Як повідомляв "Знай.ua", український фільм "Стоп - Земля" побореться за нагороду на Берлінському кінофестивалі. Фільм Катерини Горностай покажуть на Берлінале-2021

Знай.ua писав, прем'єру мультфільму Кварталу 95 могли перенести заради Зеленського: "Править бовдур, напрошуються паралелі"